Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir layihamdır. Bu tasarım, genellikle her seviyede istikamet değanlayıştiren bir saf açılı iniş ve merdiven sineerir ve güçlükle veya sıkşavk alanlarda meydanın doğurgan bir şekilde kullanılmasını sağlamlar.

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin tıknaz halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedi hâl önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şgeri koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Ancak, yangın kapısı satıcıları beyninde yükselmek farklılıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, yaraşır fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, ötekiler yüce fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir öteki özelliği kilit + posta seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın bapları son tabaka önemlidir. Yangını kontrol şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz ciğerin kalp pili gibidir! Bu blog ovasında kapı fiyatlarını ve sizin karınin en iyisini nasıl seçeceğinizi tartışacağız.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara tatminkâr olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Birfena yangın kapısı modelinin taraf aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın bapsı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, tezyinî yangın bapları, ölçünlü yangın kapıları kabil modeller de bulunuyor.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız salim başüstüneğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Eğer bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak müstacel çıkış bapsı alegori bina yamaç aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe gereğince içörgüsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz safiha kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının pahaı elan buna destelı olarak henüz ucuz olmaktadır.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının doğrudan bina dışına açılması gerekir.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapısının) esas amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide yapılmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki duman, yangın, gaz yağı vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu zararlı koşulların diğer katlara intikalini mâni Yangın Kapısı olmak yahut olası evetğu denli geciktirmektir.

120 an dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page